Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει Γηροκομείο σεισμόπληκτων περιοχών της Λέσβου

Σε άμεση ανταπόκριση του αιτήματος της  Περιφέρειας  Βορείου Αιγαίου, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, απέστειλε, σημαντική ποσότητα φαρμακευτικού υλικού και ειδών διατροφής, καθαρισμού και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των τροφίμων του Μιχαλέλειου  Οίκου Ευγηρίας που επλήγη από τον πρόσφατο σεισμό στη Λέσβο.

O Οίκος Ευγηρίας – κληροδότημα του Παναγιώτη Μ. Μιχαλέλη –  Μιχαλέλειος, εξυπηρετεί 45 ηλικιωμένους  και προσφέρει, εδώ και 41 χρόνια, υπηρεσίες  διαμονής, περίθαλψης και διατροφής στη περιοχή του Πλωμαρίου και όλης της Λέσβου.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν κιβώτια με φάρμακα που έχουν ανάγκη οι επωφελούμενοι καθώς και 435 κιλά τροφίμων (ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο κ.λ.π.), αλλά και είδη καθαρισμού και ευπρεπισμού.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας τόνισε: «μία από τις βασικές προτεραιότητες του Οργανισμού είναι η φροντίδα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Ιδιαίτερα σε μια περιοχή όπως η Λέσβος που πρόσφατα επλήγη από τον Εγκέλαδο, αποτελεί προτεραιότητα υψίστης σημασίας. Είναι υποχρέωση μας να ενισχύσουμε τη προσπάθεια των ιδρυμάτων αυτών με σκοπό τη φιλοξενία ηλικιωμένων, τη φροντίδα και τη περιποίηση τους».

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ