Στις 29/09 διοργανώνεται για 5η φορά στην Ελλάδα ο διεθνής αγώνας δρόμου Race for the Cure

Πέντε χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα κλείνει φέτος ο διεθνής αγώνας δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure® που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Αν θέλετε να συμμετέχετε στη διοργάνωση-καμπάνια που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, δηλώστε συμμετοχή, φορέστε τα αθλητικά σας και την Κυριακή 29/9 (στις 11 π.μ.) δώστε ραντεβού στο Ζάππειο για να καλύψετε τρέχοντας μια κυκλική απόσταση 5 χιλιομέτρων στις κεντρικές λεωφόρους (Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Όλγας) ή περπατώντας δύο χιλιόμετρα.

Ο αγώνας Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και διοργανώνεται εδώ και 30 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®.

Μπορείτε να γραφτείτε ατομικά ή και ομαδικά αντλώντας πληροφορίες από το www.almazois.gr/race2013 και τα τηλέφωνα 2104180006, 2108815444. Το κόστος εγγραφής είναι € 5, ενώ με chip χρονομέτρησης για τον αγώνα δρόμου κοστίζει € 7.

Πηγή: athinorama.gr