Δωρεάν εξέταση από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού στο Μετρό Συντάγματος 15 & 16 Οκτωβρίου

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση από ειδικούς της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού θα μπορέσουν να έχουν, όσες γυναίκες το επιθυμούν, στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος, με αφορμή τον Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η ΕΧΕΜ και ο πρόεδρος της καθηγητής Χρήστος Μαρκόπουλος, στο πλαίσιο των σκοπών της εταιρείας για την ενημέρωση των  Ελληνίδων, διοργανώνουν την ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού» και σύνθημα «Είμαστε μαζί στην πρόληψη και αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού».

Από τις 9:00 π.μ. έως και τις 21:00 μ.μ., χειρουργοί μαστού, Ακτινοδιαγνώστες και Γενετιστές θα ενημερώνουν τις επισκέπτριες με ομιλίες, θα κάνουν κλινική εξέταση (ψηλάφηση μαστού), εκτίμηση μαστογραφιών, υπερήχων και κινδύνου κληρονομικότητας σε ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία μέσα στο χώρο.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα προσφέρει σε όσες γυναίκες παρακολουθήσουν τις ομιλίες των ιατρών ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Την εκδήλωση στηρίζουν με τη παρουσία τους οι οργανώσεις: Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου-«Αγκαλιάζω», Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων και Ιατρών – Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών.

Πηγή: health.in.gr