Σήμερα η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Λίγες ώρες απομένουν πριν την έναρξη της μεγαλύτερης συναυλίας του καλοκαιριού, η οποία γίνεται αφορμή για μια μεγάλη αγκαλιά στους συνανθρώπους μας! Μια μοναδική βραδιά για ένα σημαντικό σκοπό πλησιάζει με τη συναυλία «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και οι 4 coaches του The Voice βρίσκονται από χθες σε πρόβες στο ΟΑΚΑ λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή για αυτό το σημαντικό σκοπό. 

Τεχνικοί, μουσικοί, διοργανωτές και πλήθος κόσμου απασχολούνται αυτή τη στιγμή με όλες τις λεπτομέρειες της σημερινής βραδιάς με στόχο να απολαύσουμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές που θα προσφέρουν χειροπιαστή βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Τα εισιτήρια πωλούνται με γοργούς ρυθμούς και ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS, και ηλεκτρονικά: στο viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/music/mia-xora-mia-foni/). Ενώ από τις 16:00 η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται και από τα γκισέ του σταδίου.