Κοινωνικές δράσεις από την Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Την  Παρασκευή 10  Οκτωβρίου 2014,  και για τρεις ώρες ο χώρος της Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μετατράπηκε σε σκηνή θεατρικού παιχνιδιού, από τρεις νέους ηθοποιούς της Εταιρείας Πολιτισμού «Σύνθεση».

Ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορός, και διαδραστικά παιχνίδια έδωσαν ένα ιδιαίτερο τόνο στη καθημερινότητα των επωφελούμενων της Μονάδας και απέδειξαν ότι η δύναμη ζωής δε κρύβεται πίσω από γκρίζα μαλλιά.

Το αποτέλεσμα της δράσης ήταν όλοι στο τέλος να έχουν ζωγραφισμένο ένα τεράστιο χαμόγελο, να «νιώσουν ξανά παιδιά μαζί με τους νέους», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά και να εκφράζουν την επιθυμία επανάληψης αυτής σύντομα.

Η Εταιρεία Πολιτισμού «Σύνθεση», έχοντας ως στόχο τη διοργάνωση και προώθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κοινωνικών δράσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο, υλοποιεί προγράμματα κοινωνικής δράσης, με εθελοντικές επισκέψεις σε πάσης φύσεως ιδρύματα.

Η εν λόγω δράση διοργανώθηκε με την ευγενική χορηγία του κοινωφελούς ιδρύματος «ΤΙΜΑ», το οποίο και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.