Η Πρότυπη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer στο θέατρο Badminton

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, οι επωφελούμενοι και το προσωπικό της Πρότυπης Μονάδας Αντιμετώπισης  Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων  του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Μια Ελλάδα Θέατρο» του Δημήτρη Μαλισσόβα και με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Κωνσταντίνο Καζάκο, που ανέβηκε στο Θέατρο Badminton.

Επρόκειτο για ένα ταξίδι στον χρόνο, μέσα από τις ωραιότερες μουσικές και τραγούδια που ακούστηκαν πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου, δημιουργίες των πιο μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Το μιούζικαλ ήταν αφιερωμένο στον άγνωστο θεατρίνο που δίδαξε τον πολιτισμό και το θέατρο στις πιο απομακρυσμένες γωνιές αυτού του τόπου.

Μέσα από αυτό το «ταξίδι σε όλη τη χώρα με εισιτήριο τρίτης θέσης αλλά με ελπίδες πρώτης και αποσκευές μέσα στις οποίες φυλάσσονται μυστικά, πάθη κι απωθημένα», οι ένοικοι και οι συνοδοί συγκινήθηκαν, τραγούδησαν, χειροκρότησαν και εντυπωσιάστηκαν με τις ερμηνείες των ηθοποιών και γενικότερα από την παράσταση που συνδύασε με επιτυχία,  το θέατρο, το χορό, τη μουσική και τον κινηματογράφο.

Η είσοδος της παράστασης ήταν μια ευγενική χορηγία του Θεάτρου “Badminton”, το  οποίο και ευχαριστούμε θερμά.