Στιγμές ψυχαγωγίας για τους επωφελούμενους το Οικοτροφείου και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος της «Αποστολής»

Οι επωφελούμενοι του οικοτροφείου καθώς και του προστατευόμενου διαμερίσματος του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, είχαν την  ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο την 16 Ιουνίου 2016 στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΙ σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Ιερές Μητροπόλεις καθώς και υποστήριξη γνωστών αλυσίδων supermarket όλης της Ελλάδας με σκοπό την συλλογή τροφίμων για την υποστήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Μαζί με τους χιλιάδες θεατές, απόλαυσαν την συναυλία έχοντας την ευκαιρία να χαρούν από κοντά τις υπέροχες ερμηνείες μεγάλων καλλιτεχνών  που ενίσχυσαν αυτή την προσπάθεια με την παρουσία τους, όπως οι Χαρούλα Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαια. και έμειναν πραγματικά ενθουσιασμένοι έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι επωφελούμενοι του οικοτροφείου καθώς και του προστατευόμενου διαμερίσματος του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, είχαν την  ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από τις 6 έως 10 Ιουνίου στην πανέμορφη παραθαλάσσια περιοχή στο Μάτι Αττικής.

Διέμειναν σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, όπου απόλαυσαν τη διαμονή τους, χάρηκαν την υπέροχη παραλία και πισίνα και περιηγήθηκαν στα όμορφα  παραθαλάσσια καφέ της περιοχής. Είχαν τέλος την δυνατότητα  να ξεκουραστούν και συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια με τους συνοδούς τους, έχοντας πλήθος δραστηριοτήτων, απολαμβάνοντας την θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο και έμειναν πραγματικά ενθουσιασμένοι έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.