ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ

header_web

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την  προμήθεια, μεταφορά και παράδοση εξοπλισμού παραγωγής & συσκευασίας ελαίου (CPV 16000000-5)  σε επωφελούμενους αγροτικούς συνεταιρισμούς συνολικού προϋπολογισμού δέκα οκτώ χιλιάδων και διακοσίων ευρώ (18.200,00€), χωρίς τον αναλογούντα Φ.Π.Α. »

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Σχετικά με την «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την  προμήθεια, μεταφορά και παράδοση εξοπλισμού παραγωγής & συσκευασίας ελαίου» που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στην 1/7/2016:

Διευκρινίζεται, ότι ο εξοπλισμός που αναφέρεται ως «Πρέσσα παραγωγής ελαίου» στο άρθρο 2.1, πίνακας Α1, σελίδα 3 του τεύχους «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ», στο τεύχος «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ» καθώς και σε όποιοδήποτε άλλο σημείο των τευχών της Πρόσκλησης, αφορά «Πρέσσα έκθλιψης σπόρου ροδιού για την παραγωγή ελαίου από σπόρο ροδιού».

Η παρούσα πρόσκληση εγκρίθηκε δυνάμει της  από 27.06.2016 αποφάσεως του  Διοικητικού Συμβουλίου  της «Αποστολής».

 

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία σε συνεργασία με τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities – IOCC, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Προγράμματος, «Πρόγραμμα Αγροτικής Ενίσχυσης 2016» καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές για «προμήθεια, μεταφορά και παράδοση εξοπλισμού παραγωγής & συσκευασίας ελαίου σε επωφελούμενους αγροτικούς συνεταιρισμούς σε επωφελούμενους αγροτικούς συνεταιρισμούς»

Οι υποψήφιοι Ανάδοχοι πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους, στο πρωτόκολλο της «Αποστολής», στην οδό Ήρας αρ. 8& Δέσπως Σέχου αρ. 37, Ν. Κόσμος (πλ. Κυνοσάργους), Αττική, στον τρίτο όροφο του κτιρίου, σε σφραγισμένους φακέλους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 08 Ιουλίου, ώρα 12:00 με την ένδειξη «Προσφορά για την μεταφορά και παράδοση εξοπλισμού παραγωγής & συσκευασίας ελαίου σε επωφελούμενους αγροτικούς συνεταιρισμούς «Πρόγραμμα Αγροτικής Ενίσχυσης 2016»

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Θωμάς Βλάχος 213018449

                   Για την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Ο Γενικός Διευθυντής

 

Κωνσταντίνος Δήμτσας

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ - ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ