ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΕΣΑΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ ΣΠΟΡΟΥ ΡΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ (CPV 16000000-5)

header_web

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την  για την προμήθεια και παράδοση πρέσας έκθλιψης σπόρου ροδιού για την παραγωγή ελαίου (CPV 16000000-5)  σε επωφελούμενους αγροτικούς συνεταιρισμούς συνολικού προϋπολογισμού oχτώ χιλιάδων εκατόν ευρώ (8.100,00€), χωρίς τον αναλογούντα Φ.Π.Α. »

Η παρούσα πρόσκληση εγκρίθηκε δυνάμει της  από 12.07.2016 αποφάσεως του  Διοικητικού Συμβουλίου  της «Αποστολής».

 

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία σε συνεργασία με τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities – IOCC, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Προγράμματος, «Πρόγραμμα Αγροτικής Ενίσχυσης 2016» καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές για «προμήθεια και παράδοση πρέσας έκθλιψης σπόρου ροδιού για την παραγωγή ελαίου σε επωφελούμενους αγροτικούς συνεταιρισμούς σε επωφελούμενους αγροτικούς συνεταιρισμούς»

Οι υποψήφιοι Ανάδοχοι πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους, στο πρωτόκολλο της «Αποστολής», στην οδό Ήρας αρ. 8& Δέσπως Σέχου αρ. 37, Ν. Κόσμος (πλ. Κυνοσάργους), Αττική, στον τρίτο όροφο του κτιρίου, σε σφραγισμένους φακέλους, το αργότερο μέχρι την 18/07/2016, ημέρα Δευτέρα   και ώρα  15:00  με την ένδειξη «προμήθεια και παράδοση πρέσας έκθλιψης σπόρου ροδιού για την παραγωγή ελαίου σε επωφελούμενους αγροτικούς συνεταιρισμούς σε επωφελούμενους αγροτικούς συνεταιρισμούς «Πρόγραμμα Αγροτικής Ενίσχυσης 2016»

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Θωμάς Βλάχος 213018449

                 

  Για την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Ο Γενικός Διευθυντής

Κωνσταντίνος Δήμτσας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ - ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ