ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΩΝ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για την «Προμήθεια φρέσκων οπωρολαχανικών σε επωφελούμενους των Ιερών Μητροπόλεων Θράκης και Βορείου Αιγαίου (αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής στην εστία τους), συνολικού προϋπολογισμού 18.000,00 €, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.».

CPV: 15300000-1 Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με την επωνυμία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προκηρύσσει επαναληπτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Προμήθειας φρέσκων οπωρολαχανικών σε επωφελούμενους των Ιερών Μητροπόλεων Θράκης και Βορείου Αιγαίου.

Η αξιολόγηση των κατατιθέμενων προσφορών θα διεξαχθεί στις 22/08/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00, στα γραφεία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’, επί της οδού Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37 11743 Αθήνα, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή και τους όρους του διαγωνισμού και τη λήψη αντιγράφου της Διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Αποστολής, ώρες 10:00 – 12:00 τις εργάσιμες ημέρες και στον τηλεφωνικό αριθμό 2130-184400 (αρμόδιος κος Θωμάς Βλάχος) και στην ιστοσελίδα της Αποστολής www.mkoapostoli.gr

Για την «Αποστολή»

Ο Γενικός Διευθυντής
Κωνσταντίνος Δήμτσας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΤΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ - ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ