Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου της «Αποστολής»

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, από την Τετάρτη 14/12/16 έως και την Παρασκευή 16/12/16 πραγματοποιήθηκε  το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην πλατεία Βουνακίου.

Το  περίπτερο το οποίο στήθηκε στην κεντρική πλατεία του νησιού δίνοντάς της μια Χριστουγεννιάτικη νότα, λειτουργούσε σε πρωινές και απογευματινές βάρδιες με τη συνεργασία του προσωπικού και των μελών του Κέντρου Ημέρας.

Christmas Bazaar_KH Xiou2Εκεί το κοινό μπορούσε να βρει χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια κατασκευασμένα με πολύ μεράκι και συνεργατική δουλειά από τους ωφελούμενους του Κέντρου μας και ειδικότερα από την ομάδα καλλιτεχνικής έκφρασης.

Η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης δράσης άφησε θετικές εντυπώσεις στην τοπική κοινότητα η οποία με την παρουσία της στήριξε και αγκάλιασε την προσπάθειά μας και γέμισε χαρά και ενθουσιασμό  τους ωφελούμενους οι οποίοι ασχολήθηκαν με το δημιουργικό κομμάτι, καθώς βλέποντας την προσπάθειά μηνών να καρποφορεί ενισχύεται η αυτοπεποίθησή τους, το συνεργατικό πνεύμα στην ομάδα και η δημιουργική τους διάθεση. Ικανοποίηση γέμισε και αυτούς πού ασχολήθηκαν με την οργάνωση  και τη λειτουργία του bazaar, ερχόμενοι σε αλληλεπίδραση με το κοινό ανέπτυξαν το αίσθημα ευθύνης και τις κοινωνικές τους δεξιότητες γεγονός που συμβάλει καθοριστικά στην επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Τα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου εύχονται χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές σε όλους!!!