«ΜΑΖΙ, όπου υπάρχει ανάγκη» στα Ιωάννινα και στη Χαλκίδα

  • 570 ευάλωτες οικογένειες στηρίζουν στις Ιερές Μητροπόλεις «Αποστολή» – Μασούτης

 

Με επισκέψεις στις Ιερές Μητροπόλεις Ιωαννίνων και Χαλκίδος και την στήριξη 570 ευπαθών οικογενειών ολοκληρώθηκε η πρώτη διανομή δεμάτων αγάπης του προγράμματος  « ΜΑΖΙ, όπου υπάρχει ανάγκη»  του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  και της εταιρείας «ΜΑΣΟΥΤΗ».

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εκκλησίας να στηρίξει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης χαρακτηρίζοντας «ζωντανό θαύμα, την σπίθα ελπίδας και  αλληλεγγύης» , όπως είπε, «που ξεπηδάει μέσα από την κρίση. Εκεί που νομίζουμε ότι πέσαμε και δεν μπορούμε να σηκωθούμε, έρχεται η βοήθεια από μια εταιρεία , μια οικογένεια και μας σηκώνει. Η «Αποστολή» θα συνεχίσει με σεβασμό, αγάπη, αξιοπρέπεια, αλήθεια, δημιουργική σκέψη να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες που δοκιμάζονται».

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μιλώντας στην διάρκεια των εγκαινίων του κοινωνικού παντοπωλείου της Μητροπόλεως με την «Αποστολή» και την εταιρεία «Μασούτης» ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την αγάπη του και την στήριξη του και πρόσθεσε « η απελπισία είναι κακός σύμβουλος, έχουμε και άλλοτε περάσει δυσκολίες αλλά τα καταφέραμε και τις ξεπεράσαμε. Με αγώνα και όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να ανακάμψουμε και να προχωρήσουμε. Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια. Χωρίς την Εκκλησία ο τόπος θα βίωνε μια πολύ μεγαλύτερη και ανεξέλεγκτη κρίση».