ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΡΙΔΩΝ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ «ΕΣΤΙΑ» – 005/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 005/2017

«Προμήθεια είκοσι (20) μερίδων έτοιμου φαγητού ημερησίως στους ενοίκους  του ξενώνα Εστία  που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, επί  οδός Λεμεσού, αριθμ. 17 και λειτουργεί υπό την ευθύνη  της  Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με την επωνυμία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια  είκοσι (20) μερίδων έτοιμου φαγητού ημερησίως στους ενοίκους  του ξενώνα Εστία  που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, επί  οδός Λεμεσού, αριθμ. 17 και λειτουργεί υπό την ευθύνη  της  Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», συνολικού προϋπολογισμού 32.300,00€, χωρίς τον αναλογούντα  ΦΠΑ με την κατάθεση έγγραφων σφραγισμένων προσφορών.

Η χρηματοδότηση  της δαπάνης της προμήθειας γίνεται από ίδιους πόρους της Αναθέτουσας.

Κριτήριο ανάθεσης  της σύμβασης αποτελεί  η   χαμηλότερη τιμή ανά μερίδα φαγητού.

Η διάρκεια της σύμβασης άρχεται  από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο του διαγωνισμού και λήγει την 31.12.2017 και μέχρις εξαντλήσεως του προϋπολογισμού της Διακήρυξης. Η Αναθέτουσα σε περίπτωση που δεν εξαντληθεί η προϋπολογισθείσα δαπάνη, διατηρεί το δικαίωμα τρίμηνης παράτασης του χρόνου διάρκειας της συμβάσεως με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις. Η σύμβαση μπορεί να λυθεί και πριν τη λήξη της, εφ’ όσον ολοκληρωθεί η παράδοση και παραλαβή του συνόλου των συμβατικών ειδών διατροφής στους επωφελούμενους και εξαντληθεί ο προϋπολογισμός της Διακήρυξης.

 

Τόπος παράδοσης των γευμάτων  είναι ο Ξενώνας «Εστία», Άγιος Δημήτριος Αττικής, οδός Λεμεσού, αριθμ. 17.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί και κοινοπραξίες εφόσον ασκούν εμπορική ή βιομηχανική ή βιοτεχνική δραστηριότητα, συναφή με το αντικείμενο της παρούσας, τουλάχιστον κατά την τελευταία τριετία.

Εγγυητικές Επιστολές: Καλής Εκτέλεσης ύψους 5%  επί της συμβατικής αμοιβής διάρκειας μεγαλύτερης κατά τρεις (3) μήνες από τη διάρκεια της σύμβασης.

Η γλώσσα του διαγωνισμού είναι η Ελληνική.

Η ισχύς των προσφορών είναι έξι (6)  μήνες από την από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.

Εναλλακτικές προσφορές δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις προσφορές τους,  στο πρωτόκολλο της «Αποστολής» στην οδό Ήρας αρ. 8& Δέσπως Σέχου αρ. 37, Ν. Κόσμος (πλ. Κυνοσάργους), Αττική, στον τρίτο όροφο του κτιρίου, μέχρι την 17/05/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 17.05.2017  ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30   στα Γραφεία της Αποστολής, επί της οδού Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος, 11743 Αθήνα, ενώπιον Επιτροπής.

Οι αιτήσεις παροχής διευκρινίσεων, η υποβολή  ερωτημάτων,  θα πρέπει να απευθύνονται στην Αποστολή, Τμήμα Προμηθειών και να αποστέλλονται είτε  μέσω τηλεομοιοτυπίας (αριθμ. 210-9246740) είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email),  προς τη διεύθυνση T.Vlachos@mkoapostoli.gr (Υπεύθυνος επικοινωνίας: Θωμάς Βλάχος, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2130184449).

Το πλήρες τεύχος Διακήρυξης και τα παραρτήματα αυτής, είναι διαθέσιμα  στην ιστοσελίδα της «Αποστολής» www.mkoapostoli.gr.

Ο Γενικός Διευθυντής

Κωνσταντίνος Δήμτσας

Αναλυτική Προκήρυξη_005.2017

Παράρτημα Α - Υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής Καλής Εκτέλεσης

Παράρτημα Β - Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς

Παράρτημα Γ - Προσχέδιο Σύμβασης